Бојана Беливук, сопруга на Веља невољ избега во Грција.Таа според информациите на весникот „Информер“ избегала во Грција и се наоѓа во монденско летувалиште во близина на Солун.

Згора на тоа Бремена е трудна а со нејзе се и двете деца.Таа закупила апартман на подолго време и нема намера да се враќа во Србија.

Инаку истагата потврдила дека Бојана не била замешана во злосторствата на нејзиниот сопруг и оти за нејзе соседите имаат добро мислење.