Денеска во Обреновац погребани се двете сестри кои умреа од струен удар додека мајката ги капеше во кадата.

Мајката беше неутешно дека веќе нема да си ги види децата. Седумгодишната М.В и две години помалата М.В беа погребани една до друга во бели ковчези.