Далибор Драгијевиќ, соучесникот во убиството на Данка беше погребан денеска на гробиштата во селото Злот.

Роднините и соседите на семејството Драгијевиќ од рано изутрина се собраа пред семејната куќа во селото Злот за да и изразат сочувство на Светана Драгијевиќ, мајката на Далибор.