Српските медиуми објавија фотографија на патеката по која наводно минала малата Данка пред да биде удрена од возило Фиат Панда.

Патот што го изодела е повеќе од 30 метри со  грмушки и ѓубре и нарамен терен.

 

Со право српските медиуми прашуваат дали може дете кое едвај оди да мине толкаво растојание и да излезе на уличката?