Позната српска пејачка и хармоникаш се вмешани во рушење на претседателот на Србија, Александар Вучиќ, пишува „Република.рс“

Тие се познати по тоа што долги години држат монопол во естрадата. Тие се едни од најбогатите Срби, а со познат тајкун се вклучени и во естрадниот и телевизискиот бизнис. Заедничко им е што имаат нетрпеливост кон Вучиќ.

Пејачката и хармоникашот, како што тврди „Република,рс“ се настрвиле кон Вучиќ бидејќи со неговото доаѓање на власт спречил да заработуваат милиони со неплаќање на даноци и сметки за струја заедно со тајкунот кој е вклучен во политиката.

Со години пејачката и хармоникашот вртеа милиои а грб им чуваше политичар кој пред неколку година се повлече од јавната сцена. Тие својата блискост не ја кријат и се посетуваат и си одат на слави-пишува „Република,рс“.