Милиони марки на водачите на Земунскиот клан Душа Спасојевиќ и Миле Лиуковиќ-Кум биле закопани во дворот на нивната куќа во улицата Шилерова а ги украл еден политичар од тогашната власт во Србија, пишува „Курир.рс“.

Точната локација на парите ја знаел единствено кумот на Спасојевиќ, Зоран Лукојевиќ кој беше ѕверски убиен во 2006 година

Тој  бил мачен да каже каде се парите но и видео касетите на кои се гледаат посетите на политичарите во Шилеровата улица. По акцијата „Сабја“ оваа куќа беше срушена до темел.