Во Шпанија падна Небојша П. водач на Балканскиот нарко клан.Овој 50 годишен Црногорец се терети за шверц над 1300 килограми дрога, најмногу марихуана.

Шпанската полиција долго го следела и кога го лоцирала во станот каде што се криел влегла насилно. Кога слушнал звуци и трескот Небојша веднаш го скршил мобилниот телефон и го фрлил низ прозорот.

Во неговата група се наоѓаат Срби, Хрвати и Црногорци и во мобилниот телефон се наоѓаат нивните последни раговори и дрогата која требало да ја испрати за Кавачкиот клан во Црна Гора.