На овој Грк очигледно не му пречи студот и ниските температури. Како да е среде лето, на една од плажите на Халкидики прекриена со снег тој уживаше во капењето. На видеото можат да се забележат интензивни снежни врнежи но и ти не го поколебаа да си го ускрати задоволството.