На Дијана Хркаловиќ, некогашниот државен секретар во српската полиција никој ништо не и може. Иако беше посочена како главен соработник и доушник на Веља невоља таа прикажа фотогрфии како безгрижно се забавува.

Наместо да биде во затвор, Дијана со голема журка го прослави 34 роденден, облечена во жолта комбинација и со роденденска торта од пријателите.