Нигериец повеќе од 20 пати силувал Србинка во Дубаи.Тој е осуден на една година затвор и на депортација бидејќи покрај силувањето ја терал да јаде храна за кучиња.

30 годишниот Нигериец ја запознал 53 годишната Србинката на друштвената мрежа „Badoo“. После неколку допишувања тие се договориле да се видат во еден локал. Набрзо ја однел во неговиот стан и го зел пасошот и мобилните телефони и ја силувал.