Несекојдневна тепачка се случи во Босна и Херцеговина.Во местото Бихаќ се степале мигранти пред локалната обложувалница и тоа за ливче кое било уплатено. Ливчето веројатно било добитно па мигрантите не можеле да се договорат чии се парите.

Повредените биле однесени во болница, а напаѓачите во полиција.