Во истрагата против Миљана Кецмановиќ поради индиции за занемарување и злоупотреба на детето, инспекторите нашле неверојатни информации за помладата сестра на Коста.

На еден собир со други деца им истурала домастос во чашите со сокови. Сè завршило среќно бидејќи едно од децата забележало чуден вкус на чашата и ги алармирало родителите. Потоа настанала паника, а кога децата се смириле, било откриено кој е виновникот.

Сестрата на момчето-убиец признала се и објаснила дека тоа е „детска игра“, пишува „Република.рс.