Поранешната државна секретарка во српското МВР Дијана Хркаловиќ која е уапсена за соработка со Веља невоља живеела навистина луксузен живот.При упадот на полицијата во нејзиниот стан пронајдени се 50.000 евра за кои таа немала објаснување од каде и се.

Станот на 35 годишната Дијана изобилува со луксуз. Мебелот е италијански, на терасата имала фонтана, во тоалетот сауна.

Таа од вчера е во притвор а не говори ниту збор.