Видеото кое беше објавено на социјалната мрежа TikTok ја шокираше јавноста.  Девојче објави слика од позитивен тест за бременост.

Во публикацијата таа тврди дека го носи нероденото дете на момчето на убиецот Коста Кецмановиќ.

-Изненадување, носам дете од Коста-се пофали девојката на „Тик-ток“.

 

Sektu vam jebem bolesnu vi današnje klinke ste za tešku psihijatriju, ma zašto ovaj #tiktok ne uvede starosnu granicu za pravljenje naloga sa potvrdom identiteta bolesne stee!!! #kostakecanovic #masakar #srbija #vracar ♬ original sound – ljudi sta vam je