Албанската полиција во Елбасан уапси Косовец откако во неговиот автомобил пронашла арсенал оружје, како и експлозив.

Тој сакал оружје и екслозивот кои ги набавувал во Србија да ги пренесе во Албанија.Запленети се 19 пиштоли од различен калибар, 400 куршуми и 1,6 килограми експлозив ТНТ.

Погледнете ја акцијата на полицијата.