Tи немаш лице да се појавиш бе Зоки. Му се по..ра на сите што се овде загинати. Треба да си славите празник уште еден вие во Бугарија таму, не овде. Ова не е ваша територија. Ова не е ваша територија- му рече активист на Заев за време на обдележувањето на 11 Октоврви во Прилеп.

Заев видно нервозен му рече: Посетете си психијатар.

 

Ќе видиме кој е за на психијатар, да појдеме заедно ако сакаш. Влада на Македонија е ова, како не ти е срам-му одговори граѓанин.