Денеска во 15:00 часот пред Собранието на Македонија ќе се одржи мирен протест.

Ќе протестира Здружението оштетени штедачи на Еуростандард Банката која неодамна пропадна под сомнителни околности.

Протестот на штедачите, што ќе започне ќе може да го следите на линкот во продолжение: