Вилма му побарала на Боки да му купи чевли од Миланож

Боки денеска тврдеше дека имал близок однос со обвинителката Вилма Рускоска. Тој раскажа за една нивна ватсап комуникација додека бил во Белград на пат за Милано. Вилма инсистирала да се видат на вечера бидејќи и таа била во Белград но тој и рекол дека нема време и ја прашал што сака да и донесе.

Од Милано за мене само чевли. -побарала Вилма како што тврди Боки