По скандалот на вицепремиерката Радмила Шекеринска која заедно со градоначалникот на Кичево, Дехари позираа пред знамето на УЧК и на Република Албанија, денеска се појавија и нови фотографии на раководството на СДСМ.

Техничкиот премиер Оливер Спасовски без никаков проблем седи на маса а за централно место е истакната сликата на терористичката организација УЧК која е одговорна за многу убиства на деца и жени во Македонија и на Косово.