Замислете страшниот Орце Камчев се плаши од еден „педер“ како Бојан Јовановски, иронично искоментира Боки на обвинувањата дека го рекетрирал бизнисменот.

-И тој ќе ми давал милион евра. Од него не можеш 50 денари а не па еден  милион евра. Тој може дал ама не на мене. Можеби ги дал на оние од трас-трас судството-рече Боки.

Тој вели дека не постојат никакви докази дека сметководителката на Камчеви извадила пари, но не може ни да има бидејќи такво нешто не се случило.