Власта продолжува со поткупот на граѓаните пред избори. На социјалните мрежи се појави видео како со службено возило од општина Ѓорче Петров се делат пакети за граѓаните. Комбе од општината деновиве оди од дом во дом и дели т.н хуманитарни пакети кои се всушност класичен поткуп за време на изборна кампања.

Погледнете.