Премиерот Заев и сопругата Зорица присуствуваа на приемот организиран од Претседателот Трамп и првата дама Меланија, во Њујорк за време на ГС на ОН.

Чест и задоволство ни беше со Зорица да присуствуваме на приемот организиран од Претседателот Трамп и првата дама Меланија, во Њујорк за време на ГС на ОН. Претседателот ни упати порака дека го цени и целосно го поддржува Договорот од Преспа. Чест е да се добие ваква поддршка од врвен лидер и креатор на глобални договори – напиша Заев на фејсбук.

Чест и задоволство ни беше со Зорица да присуствуваме на приемот организиран од Претседателот Трамп и првата дама…

Posted by Zoran Zaev on Thursday, September 26, 2019