Досегашниот градоначалик на Скопје Петре Шилегов продолжува со недоличното однесување кон останатите кандидати.

Петар Георгиевски Камиказа во вчерашната емисија „Заспиј ако можеш“ откри дека по завршувањето на дебатата на Телма каде Шилегов веднаш избега и не се поздрави со останатите гости му се заканил.

Уште два дена ќе те трпам па ќе видиш -биле зборовите на Шилегов кон Георгиевски.

Делот со заканите е на  втората минута од видеото.