Ковид-19 не е статистика.195 починати за една недела, 1305 од почетокот на пандемијата во месец март.Ова се луѓе со име и презиме. Нечии мајки,татковци, сестри, браќа, нечии деца, напиша лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски на Фејсбук