Нема елементарни работи, кревети и кислород и никој не сноси одговорност, вели Христијан Мицкоски, лидерот на најголемата опозициска партија ВМРО ДПМНЕ.

Честопати мене ми велат: Добро еве критикувате, вие што ќе понудите? И наједноставен одговор на тоа прашање е: Кревети нема луѓе, кревети нема, кислород нема, погледнете во болницата во Битола што се случува. Нема одговорност. Паравани нема помеѓу луѓето што го загубиле животот и оние што примаат инфузија. Елементарна работа и никој не сноси одговорност!, вели Мицкоски.

Честопати мене ми велат: Добро еве критикувате, вие што ќе понудите? И наједноставен одговор на тоа прашање е: Кревети…

Posted by Hristijan Mickoski on Friday, November 27, 2020