Ознака: korona
Македонија

Кои се тие: Во осум градови нема ниту еден заболен од корона

пред 2 недели
Македонија

Се подобруваме: По подолго време нема ниту еден починат од корона

пред 1 месец
Свет

Добра вест: Се намалува бројот на заразени и починати од корона на светско ниво

пред 3 мес.
Македонија

Денеска почнува скрининг на населението за да се види колкав имунитет имаме против корона

пред 3 мес.
Македонија

Црни бројки: 8.705 починати од корона

пред 3 мес.
Македонија

Ќе се прави скрининг колкав имуминитет имаме од корона

пред 3 мес.
Магазин

Maжи, ако фатите корона пенисот ќе ви се скрати за три сантиметри

пред 3 мес.
Свет

200.000 заразени во Германија за еден ден

пред 4 мес.
Свет

Пет милиони починати од корона

пред 4 мес.
Македонија

Најмногу заболени во Скопје, Прилеп и Битола

пред 4 мес.
Свет

Што е многу многу е: Германски доктор предвидува петта доза вакцина

пред 4 мес.
Свет

СЗО: Во 2022 можно е да заврши пандемијата

пред 5 мес.
Свет

СЗО: Новиот сој е загрижувачки и високо пренослив

пред 6 мес.
Македонија

Нови 349 случаи со КОВИД-19, 12 починати, 208 оздравени

пред 7 мес.
Македонија

Близу 500 новозаразени, 13 починати

пред 7 мес.
Свет

СЗО се огласи кога ќе се стави крај на пандемијата

пред 7 мес.
Регион

Kороната се врати во Србија и Романија

пред 7 мес.
Македонија

Нема ден некој да не почине од корона, денеска шестмина

пред 7 мес.
Свет

СЗО: Поминавме повеќе од пола пат во борбата против корона

пред 7 мес.
Македонија

Досега од корона умреа 6783 лица

пред 7 мес.