Претседателот на МВРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски  во Охрид ги слушна проблемите на охриѓани во рамките на Разговорите за обнова на Македонија.

Мицкоски им порача на жителите на овој град дека обновата значи нов почеток, но и нова преобразба за сликата на политичарите во нашата земја. Македонија може и умее подобро, тоа го заслужува нашиот народ.