Град Скопје не отстапува од одлуката за зголемување на цената на паркингот за медицинскиот персонал во клиничкиот центар, изјави портпаролот на Град Скопје, Ваљон Салију.

На предлог на градоначалникот Шилегов   советот на Град Скопје вчера донесе одлука со која  наместо досегашните 300 денари,  се  зголемува цената на 800 денари за вработените на Клинички.