Данела Арсовска со 1 000 гласа води пред Петре Шилегов од досега обработените податоци. Трет е Петар Георгиевски Камиказа. Се работи за 15 отсто од обработените податоци, според кои Арсовска има 38,15 отсто, а Шилегов 35,26 отсто. Она што е впечатливо, Шилегов води во Сарај, Шуто Оризари и Чаир.