Бојан Јовановски кај Стефан Лазаров откри што имаше во фамозната „Луј Витон“ и каде заршила торбата.Тој вели дека „Лујвитонот“ го зел Зоран Милевски-Кичеец и ја однесол кај Вице Заев.

Што имало во таа торба најдобро може да каже Зоран Милевски-Кичеец.Тој ја носеше торбата и тој му ја врати на Орце Камчев, дали истата вечер кога бевме или утредента му ја врати.Замина со торбата заедно со мене, ме остави дома со неговата кола, замина на средба со Вице Заев во ресторан за морски плодови.Потоа излегува дека јас сум човекот што го изрекетирал Јордан Камчев.Вистината е следна: Јордан Камчев бараше трети лица за спас од кривичен прогон за него, за мајка му и сестра му.Парите не се докажани  дека ми ги дал-тврди Боки.