Амбасадорот на САД Џес Бејли, непосредно пред своето заминување објави видео во кое луѓе вработени во американската амбасада му поставуваат најразлични прашања.

Па така амбасадорот откри дека омилено јадење наутро му е геврек, дека не може да каже кое му е омилно вино, дека ќе понесе многу маици од разни настани на кои присустувал.

На прашање дали навива за Вардар или Шкендија рече дека е премногу политичко прашање, а кога еден од вработените му рече дека го бара тунелот до Бондстил и дали има совет, Бејли одговори дека се уште не го нашол.

Погледнете го видеото.