Групата „Хурикејн“ која беше висински хит на Евровизија летово имаше настапи низ регионот.Иако имаат само неколку песни тие се бараат по дискотеки кои се преполни.

„Ураганките“ се задоволни што Евросонг им ги отвори вратите но уште се посреќни што поради популарноста не им трпи љубовта.

Нивните момчиња беа во првите редови на настапот на „Ушче“.