И повеќе од 20 години од смртта на нарко босот Пабло Ескобар неговата популарност не се намалува. Па така неговата луксузна вила во мексичкиот град Тулум е претворена во хотел кој се вика „Каса Малка“.

Хотелот е вистинска атракција и гости доаѓаат од целиот свет..Се наоѓа најубавиот дел на полуостровот Јукатан на карипскиот брег и е осамена. Напревена е со зидови да издржат и куршуми а долу има поздемни ходници низ кои Пабло бегал.

Славнините и огледалата се позлатени а ако сакате да спиете во спалната соба на Ескобар тоа задоволство ќе ве чини 1500 долари за една ноќ.

Мора да признаете вреди