Откако рок-музичарот Бени Шаќири се кандидираше за градоначалник на Скопје, редакцијата на „Репортер“ ја контактираше неговата сестра, в.д
директорката на Театар Комедија, Нора Шаќири за изјава.

Нора не сакаше да одговори дали ќе го поддржи нејзиниот брат за градоначалник на изборитешто ќе се одржат во октомври.

Бени е кандидат со подршка на ЛДП и ДОМ.