Саламата Паризер која ја јадеше претседателот Вучиќ стана најпребаруван поим на Гугл во последната недела во Србија.

Многумина и не знаеја што е тоа Паризер па гуглаа за каков вид на јадење станува збор.

Во шега српските медиуми коментираат дека Вучиќ станал популарен како инфлуенсер и оти производителите на месо треба да му бидат благодарни.