Новинарите на L’Officiel ја прашаа првата дама на Србија Тамара Вучиќ  што има во нејзината чанта.

„Често е полнa со различни работи. Покрај телефонот, паричникот и клучевите, тука е и мојот пасош, како и сјај за усни, огледало, дневник, марамчиња и очила за сонце. Но, она што ја одвојува мојата чанта од останатите е нешто што речиси го забележав – мал вентилатор се крие во длабочините на мојата торба за пазарење“.