Јелена Карлуша се чини дека успеа да го спаси бракот со Душко Тошиќ. Таа на социјалните мрежи објави фотографија од новиот дом. Станува збор за луксузна вила во елитниот резиденцијален дел на Белград.

Куќата има базен, сауна, вежбалница, а чини „само“ 2.5 милиони евра.