Аферата со Јелена Карлеуша го чинеше фудбалерот Огнен Врањеш развод на бракот. Тој и официјално се разведе од сопругата Данијела со која беа осум години во брак.

Таа не можеше да помине преку неверството со пејачката и порно снимките кои се појавија во јавноста.

Огнен на Данијела ќе и плаќа 3000 евра алиментација бидејќи имаат заедничка ќерка.

Врањеш кариерата ја продолжи во АEK и ќе живее во Атина, додека сопругата се враќа во Босна и Херцеговина.