Пејачката Ријана реши да ги израдува фановите со нови провокативни фотографии. Таа покажа како изгледа во спалната соба и зошто нејзиниот партнер се воодушевува.Ријана одбра две комбинации, црвено за среќа и бело.

Во двете изгледа заводливо и без маани.