ејачот на „Парни ваљак“, Аки Рахимовски (65), кој е од Македонија  добиќерка со 48 годишната  Словенка Барбара Весел. Аки пред неколку месеги имаше медицински проблеми и полесен срцев удар.

Аки и Барбара на ќеркичката и дале име Антонија, пренесува РТЛ Екслузив. Барбара е медицински техничар. Аки досега има две деца од два брака.