Вистински хит на социјалите мрежи е една мозгалка која как што тврдат психијатрите можат да ја решат само еден процет од луѓето во светот.

За што се работи

На билјардски топчиња се прикажани осум топчиња. Задачата е од нивните бројки да го добиете зборот 30.

Ви напоменуваме дека е многу важно дека се работи за топчиња за билијард.

Доколку не можете да ја решите, погледнете го видето, таму е решението.