Српската пејачка Драгана Мирковиќ веќе две децении живее во Австрија. Tаа е во среќен брак со Тони со кога има две деца. Драгана и Тони живеат во вистински дворец во близина на Виена од времето на Австроунгарија.

Дворецот е навистина луксузен, а тоа и го овозможува богатството на соругот кој е еден од најбогатите луѓе во Австрија а по потекло е од Хрватска.

Се чини дека на Драгана и тргна во животот откако пред две децении го остави Зоран Башановиќ, кој сега е советник на поранешниот премиер Зоран Заев.