Српската пејачка Теа Таировиќ во моментов е една од најпопуларните на Балканот. Откако таа го објави видето како и даваат бакшиш во илјадници евра цената за нејзиниот настап неколкупати порасна.

Па така ако досега земала по 2-3000 евра зема цената скокна и до 10.000 евра. Теа летово ќе има настапи во Црна Гора, Македонија, Србија, БИХ….