Најактуелната пејачка во моментов Теа Таировиќ има порно видео, тврди српскиот весник „Курир“.  

Весникот имал увид во видетото и тврди дека е навистина експлицитно и се гледа како Теа орално задоволува маж додека во другата рака држи дилдо.

Засега погледнете неколку фотографии.