Српските медиуми објавија досега необјавени фотографии од Кристијан Голубовиќ од времето кога робијаше во Грција. Фотките се од 2000 година кога Кристијан се наоѓаше во најпознатиот грчки затвор „Коридало“ крај Атина. Голубовиќ се најде таму поради грабеж на златара во Солун.

Kристијан денеска е позната ријалити звезда во Србија…..