Во зодијакот има еден хороскопски знак кои делува иритирачки кон другите и се трудат да докажат дека се најпаметни. Со нив е вистинсо мачење да седите цела вечер.

Кога нешто ќе науми тоа мора и да го оствари дури и на своја штета. Тие се уверени дека можат да го сменат светот и животот.Сакаат да им посветите внимание и да ги слушате нивните совети.На сите им се обраќаат од висина. Можат со часови да зборуваат за книгата што ја прочитале.

Секој непријатен настан со нив е искуство и лекција а тие знаат и да привлекуваат несреќа.

Станува збор за Стрелец