Наташа Краун е Швеѓанка со српско потекло која веројатно го има најголемиот задник на светот.Таа има 24 години и се пријави на шоуто „Јас имам талент“. Наташа е голем љубител на храната која и се состои од многу пица и сладолед. Покрај тоа таа обожува Нутела и може една тегла да ја изеде за два дена.

Таа е висока само 155 сантиметри а обемот на колковите е дури 188 сантиметри.

Погледнете што знае Наташа кога ќе замеша.