Јелена и Милена се ќерките на црногорскиот премиер Здравко Кривокапиќ. Тие поседуваат луксузен салон за убавина во населбата Вождовац во Белград.

Тие две имаат завршено медцина и козметологија и успешно работат со голем број богати клиенти.

Српските медиуми го притикуваат нивиот татко дека тој плука по Србија неговите ќерки развиваат бизниси.

Јелена и Милена се многу приврзани за таткото и беа со него на изборната ноќ кога победи на парламентарните избори.