Седумка на Лото вечерва го посреќи играчот кој лото ливчето го уплатил на продажното место ЈМБ КОМПАНИ Визбегово, Скопје, објави Државната лотарија вечерва на својот Фејсбук профил.

Среќниот добитник го очекува сума од рекордни 669 илјади евра.