Семејството Ражнатовиќ е во паника откако се дозна дека стилистот Стеван Радивојевиќ има корона. Овој фризер го подготвувал семесјтвото Ражнатовиќ за прославата по повод раѓањето на внукот а бил гостин и на забавата.

Од него веќе се заразија Вељко како и сестрата на неговата сопруга, Бојана Родиќ. Стеван има 33 години и важи за еден од најектравагантите српски фризери кој се школувал во Лондон.